06 44 15 55 59 info@leukwerkenwerkt.nl

Loopbaan coaching

Je kent het wel, je werkt ergens en hebt het naar je zin, maar vraagt je soms toch af of er meer of een andere plek voor je is om te werken?

Of je komt tot de conclusie dat je het niet (meer) naar je zin hebt, je met tegenzin naar je werk gaat, je werk meer energie kost dan geeft.

In beide, en andere, gevallen, want die zijn er ook, is het goed om je loopbaan eens onder de loep te nemen met iemand die er iets verder vanaf staat en de vragen stelt die je jezelf niet stelt. 

Als mens veranderen we, groeien we, ontwikkelen we ons continu, of maken dingen mee die ons leven beïnvloeden (bijv. gezondheid of andere privé omstandigheden). Het is dan ook niet vreemd dat we een functie of een werkgever een keer ontgroeien.

Ook een gevoel van stilstand kan er toe leiden dat wij niet meer aansluiten bij ons werk. Tot die conclusie komen duurt vaak even, maar dan, wat dan?

Zo werkt loopbaancoaching

Een loopbaantraject bestaat uit 6 gesprekken (meer of minder is bespreekbaar). Dit traject starten we met een terugkoppeling op jouw ACT-meting. Hier komen jouw natuurlijke voorkeuren in naar voren:

 

  • Zijn deze bekend, of ben je verrast
  • Leef je vanuit deze voorkeuren?
  • Heb je wellicht ooit een studiekeuze gemaakt om andere redenen?

We bespreken je huidige werksituatie, eerdere werkervaringen en gaan van daaruit samen vooruit kijken:

 

  • Waar droom je van?
  • Heb je al een idee over de richting die je op wilt?
  • Wat zie je jezelf doen?
  • Welke kwaliteiten bezit je?
  • Welke kwaliteiten zet je graag in?
  • Wat heb je hiervoor nodig?

Alle bevindingen worden in een realistisch plan gezet. We omschrijven welke stappen er nodig zijn om verandering in beweging te brengen. Tussen onze afspraken door, geef ik je opdrachten mee. Je kunt er zoveel uit halen als jij wilt!

Kennismaken?

Tijdens een eerste kennismaking, drinken we koffie (of thee) en luister ik graag naar je verhaal en (loopbaan)vragen en vertel ik jou over mijzelf en mijn werkwijze. Als er een klik is, gaan we van start. Dit gesprek is kosteloos en gaat vooraf aan de start van het loopbaantraject.

De coaching van Pieta heb ik als heel prettig ervaren. Er is aandacht voor het werkveld maar ook privé wat een compleet plaatje geeft over mijn functioneren, kwaliteiten en leerpunten als mens en niet alleen als ambulant begeleider. De inzichten die ik heb opgedaan aan de hand van ACT meting en de gesprekken hierover helpen mij om mijn kwaliteiten te versterken, o.a. in het werkveld en helder te krijgen hoe ik kan werken aan mijn leerpunten.

Robbert

Ambulante gezinscoach

Ik heb Pieta en de ACT meting op 2 manieren mee mogen maken. Ik heb een Loopbaantraject gevolgd met een ACT meting en ik heb een van mijn medewerkers aangemeld voor een Loopbaantraject. Ik heb het als zeer prettig ervaren om de ACT meting zelf ingevuld te hebben. Ik was een beetje sceptisch over ‘een testje van 15 minuten’. Het resultaat was verbluffend. Het rapport was helder en ging over mij! Het traject heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven en hierdoor blijf ik dichter bij mezelf. Pieta doet dit op een erg prettige wijze.

Erik de Groot

Zorgmanager, Zuidwester

Neem contact op!

12 + 7 =

PIETA Coaching & Advies | info@leukwerkenwerkt.nl | KvK 75885751

© 2022 - 2024 PIETA Coaching & Advies | Alle rechten voorbehouden

Website door Buro Kriebels

Pin It on Pinterest