06 44 15 55 59 info@leukwerkenwerkt.nl

Persoonlijk leiderschap

Covey: ‘Ik definieer leiderschap niet als CEO worden. Een CEO is niet waarschijnlijker een leider dan wie dan ook. Ik heb het over je eigen leven leiden, een leider zijn onder je vrienden, een leider zijn in je eigen familie.’

Dr. Edith Eva Eger: ‘Uiteindelijk is het niet het belangrijkste wat ons is overkomen, maar wat we kiezen om er mee te doen. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen leven en kan initiatief nemen en een eigen plan trekken.’

Brene Brown: ‘Authenticiteit is een verzameling keuzes die we elke dag moeten maken. Het gaat over de keuze om te verschijnen en echt te zijn. De keuze om eerlijk te zijn. De keuze om ons ware zelf te laten zien.’

Iedereen is zelf verantwoordelijk om leiderschap te nemen over zijn/haar eigen leven en eerlijke keuzes te maken die passen bij zijn/haar authentieke persoonlijkheid en levenspad. Deze keuzes vereisen moed en genade om fouten te maken en weer op te staan en/om verder te gaan.

In een persoonlijk leiderschapstraject ga ik graag met je op avontuur om te ontdekken wie jij bent, welke keuzes je zou willen maken en waar je verantwoordelijkheid voor wilt nemen.

Ik ken Pieta als een warme, hartelijke vrouw die met optimisme, fijngevoeligheid en de juiste woorden snel de kern weet te raken. Ze gaat graag met je op zoek, niet naar het worden van wie je zou willen zijn, maar juist naar het ontdekken van wie je altijd al was. Dit geeft groeiend zelfinzicht en legt belemmerende gedachten bloot. Ze maakt je op een verfrissend originele manier graag bewust van je potentieel en moedigt je daarbij steeds aan om in je kracht te gaan en blijven staan. Het levert een zeer waardevol en interessant traject op waarin het authentieke steeds zichtbaarder wordt!

Laura Burggraaf

Voorganger, EZG De Ark Tiel

Pieta heeft mij in een persoonlijk gesprek de uitkomsten van de Keys test teruggekoppeld. Er was uitgebreid tijd en ruimte om samen tot inzichten te komen. De gesprekken hebben mij een goed inzicht gegeven in waar ik ben en waar ik naartoe wil. Ik heb inzicht gekregen in wat ik kan en ook hoe ik kan overkomen op anderen. Ik had de neiging om het maar te laten als iemand iets over mij zei wat niet overeenkwam met wat ik bedoelde. Het gevolg was dat ik niet deed of handelde naar wie ik ben. Ik weet inmiddels dat ik daar verandering in kan brengen. Nu ben ik transparanter en n.a.v. de gesprekken met Pieta durf ik meer uit te stappen in wie ik ben.

Inte van de Berg

Neem contact op!

1 + 14 =

PIETA Coaching & Advies | info@leukwerkenwerkt.nl | KvK 75885751

© 2022 - 2024 PIETA Coaching & Advies | Alle rechten voorbehouden

Website door Buro Kriebels

Pin It on Pinterest